verlengd tot 10 januari!

NIEUWE FORMULE!
Een Petrolpas geeft je altijd 50% korting op de kassaprijs van élk evenement in Petrol en -ook nieuw!- op elk evenement van Superdiesel in 2016.
De Petrolpas 2016 kost €35.

HOE KOPEN?
Schrijf voor 10 januari 2016 €35 over naar BE32 7795 9601 3302
(vzw 5 voor 12, d'Herbouvillekaai 25, 2020 Antwerpen)
Vermelding: "Petrolpas", "voornaam en naam" van de Petrolpashouder en ook 1 "emailadres". Geef "AT" in als je bank geen @ toelaat.
Bestel je meerdere passen tegelijk, vergeet dan niet alle volledige namen van de Petrolpashouders in te vullen (en een veelvoud van €35 over te maken ;-) )

THE DEAL
- je Petrolpas staat op naam en kan niet worden doorgegeven of overgedragen. Elke keer dat je naar Petrol komt en je jouw Petrolpas wil gebruiken zal je je identiteitskaart moeten tonen ter controle.
- je Petrolpas is geldig op elke activiteit in 2016 die wordt aangekondigd op de websites van Petrol of Superdiesel. De Petrolpas is niet geldig in Piaf.
- met een Petrolpas betaal je maar de helft van de kassaprijs van het evenement, de kassaprijs staat altijd aangegeven op de websites van Petrol en Superdiesel.
- is een evenement uitverkocht, dan kan je met je Petrolpas toch nog binnen (en betaal je natuurlijk nog de helft van de kassaprijs)
- deze actie loopt tot 10 januari 2016, daarna zijn heel het jaar geen Petrolpassen meer te koop. Dat noemen we een unieke kans.


We zijn volop bezig met de verwerking van de eerste reeks betalingen van de Petrolpas 2016. Heb dus nog wat geduld: die bevestingsmail komt er niet in 1-2-3. (en al zeker niet omdat sommigen goed hun best deden om hun emailadres te camoufleren in de vermelding bij de overschrijving, but we'll find ya!)