Sound of Stereo (B, live)
Het verhaal van Sound Of Stereo leest als een Belgisch dance sprookje. Ze leerden elkaar online kennen, begonnen samen te producen, werden in huis gehaald door Dr Lektroluv (2008), scoorden grote en hele grote hits en speelden de voorbije jaren op een pak grote en (inter)nationale events: 10 Days Off, I Love Techno, Tomorrowland, Electric Daisies Carnival (LA), Amsterdam Dance Event (NL), Future Music Festival (Australië), Beatpatrol Festival (Oostenrijk), etc.

Sound Of Stereo begon toen fidget nog bestond (ja, zeg!) en is inmiddels doorgegroeid naar de betere electro en techno - ergens daartussenin. En het blijft vooruitgaan: na meer dan 3 jaar DJ'en, komt Sound Of Stereo nu naar Petrol met iets helemaal nieuws: een liveshow! Een combinatie van oud, nieuw en onuitgebracht werk.

Djedjotronic (Fr)
Parisien, ontdekt door Busy P van Ed Banger. Werkte een tijd samen met Popof (als Wee-Kids) en releaset ook op het label van Boys Noize en op dat van Sven Väth. Maakt van zijn sets een mengelmoes van acid, techno en elektro. Electronic bitchy dance!

Surkin (Fr, live)
Franse schat en internationale electroreferentie. Bracht een pak muziek uit op Institubes en trekt sinds enige tijd aan de kar van zijn eigen Marble label (Para One, Bobmo, High Powered Boys). Voor de vierde keer in Petrol!

Paul Chambers
Protégé van de Soulwaxbroers met releases op Phantasy Sound (Erol Alkan) en Southern Fried (Fatboy Slim). Deed remixes voor ZZT, Mr. Oizo, ... Speelt van Tokio tot LA en Antwerpen.

Supreems
Jaargang vier voor de Supreems! Ze mixten al het strakke aaneen van 10 Days Off tot Blast Your Ghetto en Libertine Supersport en zetten nu ook hun eerste stappen met eigen producties. Fasten your beatcells!