Mochten de Stubru programma's Mekka en Republica nog bestaan, Fenech-Soler zou niet weg te branden zijn uit hun playlist. Catchy en dansbare synth- en electropop die meer dan zwaar genoeg weegt om het makkelijk langer dan enkele luisterbeurten uit te houden. Singles Lies en Cult of Romance hebben de weg naar het publiek al gevonden via het internet en leadzanger Ben deed de vocals op de Paper Romance track van Groove Armada. De groep speelde samen met Erol Alkan, A Trak, Crookers en Chew Lips en rijft de remixopdrachten vlotter binnen dan Slangen overheidsopdrachten.
Hou Fenech-Soler in de gaten!

Shameboy kwam in maart met de nieuwe single Blastermind op de proppen. De voorloper van hun derde studio-album, dat 808 State of Mind heet. Shameboy heeft na twee albums in alle grote zalen, clubs en festivals van de Benelux gespeeld en zorgde voor Bijdrages Aan De Dansgeschiedenis met Rechoque, Strobot en Heartcore.

Fransoos Danger is een nieuwe leerling uit de Franse rave- en electroschool die er grafisch design als keuzevak bijnam. Hij remixte voor zowel Kanye West als Empire of the Sun, en ook voor Sébastien Tellier, Lil John en One Republic. Denk aan Franse 8bit (huit bite ;-) ) en cartoons.