Two rooms full of rock'n'soul, beat, love and teasing Burlesque. From Aretha Franklin to Arctic Monkeys.

In de Main Room: Radio A Gogo
De hele nacht lang dansbare sexy rock van de sixties tot nu, dat is ons devies.
Liveband Way (B, live) zorgt voor de muzikale uitspattingen en heeft als doel u een fantastische avond te bezorgen. DJ's Gigolo's in Retirement en Louis Katorz doen u shaken alsof de sixties nog steeds heden zijn. U kan het behoorlijk warm krijgen onder die minirok of petticoat!


In de Club: Neo Retro A Gogo
In de club is het kleiner en vooral warmer. De rokjes zijn korter, alsook de drankjes. De kapsels zijn wilder en de hemden opengeknoopter. Wild wordt u, wanneer onze gogodanseressen in hun zwierige bikinietjes het podium betreden, met in hun zog nog meer lekkers. Choco Chanel, uw gastvrouw voor vanavond, leidt u in bekoring met haar verblindend schone verschijning en ditto gezang. Rode oortjes, en niet alleen door de muziek. Uw burlesque kittens voor vanavond: burlesque wildchild Poppy en de internationale queen of dance and tease Gypsy Wood. DJ Beatbuster en DJ Mister Smith jagen de temperaturen verder de hoogte in tot laat in de avond en vroeg in de morgen.

De eerste honderd bezoekers krijgen aan de inkom een shot Jack Daniel's en een krasbiljet waarmee je een Jack Daniel's gitaar kan winnen.
Er zijn 100 krasbiljetten, 1 daarvan is het winnend lot!