Mason stelt hun nieuw album They Are Among us voor op deze official cd release party met een veelbelovende, unieke en speciaal ontworpen live klank- en lichtshow.

Voor en na het optreden non-stop dansen met de Zweedse topproducer en -dj Tony Senghore, het Belgische producerstalent van Polydor (Don't Be Late single, official remixes voor Armand Van Helden, Steve Aoki en ... de nieuwe single van Mason ft Roisin Murphy), de Antwerpse Israeliet Michael Hime en Midnight Munchies labelboss Socrates.


Mason brak in 2006 door met de hit Exceeder. Iedereen draaide het nummer en iedereen danste: Exceeder werd een volbloed electro classic.
Enkele maanden geleden werd de nieuwe single Runaway in geen tijd een nieuwe bom dankzij airplay op StuBru en full support van oa A-trak, Aeroplane, Steve Aoki, Brodinski en Digitalism. Die eerste single was de voorbode van They Are Among Us: het nieuwe album van Mason.

Op 't album staan ook de nieuwe single Boadicea met Roisin Murphy en samenwerkingen met Kurtis Blow, Aqualung, Sway, DMC en Sam Sparro.

Mason komt naar Petrol voor een unieke live albumlaunch van die nieuwe plaat. Vanuit de Mason 'Baboon Booth' worden muziek, licht en visuals synchroon op het publiek losgelaten, terwijl ook synths, controllers en enkele andere instrumenten (electrische viool!?) worden bespeeld.