KRS-ONE (USA, live)
Halve Neuro en De Zologie (live)
Halve Neuro Soundsystem


KRS-ONE
Hoe moeten we KRS-One hier in enkele regels voorstellen? Is dat nog nodig? Er kunnen boeken over de man geschreven worden! (hij schreef er intussen zelf ook al enkele - maar niet over zichzelf)

Filosoof, activist, auteur, gastspreker (500 universiteiten/hoge scholen and counting). ICOON.

Whoop Whoop - that's the sound of da police! check
Step Into A World check
Boogie Down Productions check
Lifetime Achievement op de Black Entertainment Television awards check
Temple Of Hiphop check
Grammy Award nominee check
Gouden en platinum platen check
In de bloemetjes gezet door de Verenigde Naties check
Samenwerkingen met The Game, LL Cool J, Talib Kweli, Planet Asia, EPMD, Buckshot, Fat Joe, Freddie Foxxx, MC Lyte, Alchemist, Grandmaster Flash, Rahzel, Redman, Sadat X, Lord Jamal, Tony Touch, ... check!

HALVE NEURO en DE ZOLOGIE (live)
Halve Neuro (himself), Slongs Dievanongs, Nonkel Guy en De Halfbroers Pol Boetiek en LL Congée geven in onvervalste Scheefhoekstijl hiphop- en R&B-classics de Antwerpse remix geeft die ze verdienen. Sappig, grappig, plezant en cultureel onverantwoord, met slechts één missie: to put the smile back into hiphop. Stonden al in Petrol, passeerden ondertussen ook bij Villa Vanthilt, MNM en -elke vrijdag- met een weekoverzicht bij Siska op Stubru. Maar vooral: van 't stad en nu terug in 't stad!

HALVE NEURO SOUNDSYSTEM
DJ Nonkel Guy en den Halve on da mic warmen op voor zichzelf en voor den kay ar is! En na het concert: nog meer van dat. Afterparty, nafeest. Blut en blijven gaan. Binneuh!

Check hier de teaser:


Wil jij graag kans maken op een lekker extraatje onder de vorm van een Clubcircuit voucher, een jaarpas of een krasbiljet van de Nationale Loterij?

Kom dan gewoon naar KRS-ONE, vul het wedstrijdfomulier in en drop het in de Win For Life box aan de ingang. De eerste 50 bezoekers (ouder dan 18) worden alvast beloond met een Win For Life Mini krasbiljet.

Win For Life