Een nieuwe gang in het non stop all you can eat menu van F/S/A/R/! Met Styrofoam, Radical Slave (live), Liquid Liquid (dj), Team Panini (live), Louis Katorz en Chubbee Bee.

S T Y R O F O A M
Belgische Trots Styrofoam kalft en zalft fijne bleeps en tweeks, niks nieuws. Achter de draaitafels muteert de man mateloos en trakteert hij de goegemeente op een bonte mengeling van early 80s electronica, hiphop en overstuurde powerdisco ala limite.
Wots happening fool?? Let's roll wiga!!R A D I C A L . S L A V E (live)
Welkom in de wondere walhalla van Mauro Pawlowski, Remo Perrotti en Buscemi ofte Radical Slave. Leggen live het vuur aan de schenen met hun eerbetoon aan no wave en artpunk.
Danger! Danger!! High Voltage!!

L I Q U I D . L I Q U I D (dj)
What the?
LIQUID LIQUID was dé New Yorkse post-punk/post-disco band van 1980 tot 1983, op het legendarische cultlabel 99Records. Tot op vandaag kan de band op veel bijval rekenen in dansmiddens: van de helden van Optimo tot de mosterd van LCD Soundsystem, you fokkin nail it! Opperhoofd/vocalist Salvatore Principato komt overgevlogen met in zijn zog een kudde vinyl.
Proud to be an alien!! Liquid Liquid for real!!

T E A M . P A N I N I (live)
Kort en krachtig intermezzo van boter en de vis aka Nasty Nag & Infamous Haze van Eigen Makelij. Zieke geesten die twee.

L O U I S . K A T O R Z
Resident Dj van wijlen Pacific, Paradox, Sfinks, Sur Plus, La Dernière Cellule Combatante én stichtend lid van Petrol, De Nachten, 10 Days Off.

C H U B B E E . B E E
Notoir Nachtraaf uit 2000 Handjeswerpen doet vooral zijn eigen goesting tegen beter weten in. Nu ook hier. Aiai.