EXPERIMENT invites BASS CIRCUS
2 ROOMS!

Na edities in Kavka, Zappa en een inmiddels al vergeten (verdrongen?) zaaltje komt Experiment naar Petrol voor hun vierde editie.
Twee zalen: een Experiment room en een Bass Circus room.
Breng je gasmasker mee.

^^ EXPERIMENT ROOM ^^

Fotosynthese (Nl, live)
De MC uit Breda is een begrip. Los van het feit dat zijn 101Barz-sessie meer dan een miljoen keer is bekeken, los van zijn Rookie Of The Year-nominatie bij de State Awards, los van het feit dat hij de jongste finalist ooit was in de categorie HipHop bij de Grote Prijs van Nederland! Fotosynthese heeft niet alleen dé maar is meer dan zeker ook dé toekomst.

Boy Kid Cloud (UK)
21-jarige Brit die dit jaar met de EP's Eyes On Me, A Better Version Of Me en nog andere tracks op Beatport pijlsnijl omhoog schiet. Werkte zich zo in de kijker van Inspected Records en Circus Records (Flux Pavilion, Doctor P, Funtcase, Roksonix) en hij komt nu naar Experiment!

Timmietex (Nl, live)
Timmietex aka de Texus Ranger! Gediplomeerd rapper aan de Herman Brood Academie. Rockt de podia met zijn crew Van Kwaad Tot Erger - en solo!
Maok da ge weg komt, want daor zuddem godnundeju hebben: Timmietex! Alle niet-Brabanders kunnen zich een welgemeende "pardon?" rechtvaardigen. Tantu Spange Tatta is de EP, het full album is Texus Ranger. Kruikenzeikers!

System (UK) b2b Tisoki (UK)
Twee jonkies uit de UK scene. Experiment goes future!

Safi & Spreej - Team Panini - Pepe - Tiewai
Eigen Makelij Showcase!

Hef aka Hef Bundy
Voor de vierde keer in Petrol. Dan kan je iets. Hef!

First Class
Antwerpse hiphopcrew. Day In, Day Out is de mixtape - Hands on The Wheel en Higher Than The Sky zijn de youtube clips. Engels en Nederlands. Yo!

Brownz b2b Requake & MC Justizz
Dubstep! De jonge producer Brownz uit Leuven (Subway, Broken Music) draait back to back met het Requake duo uit Brussel (Dubstar, Bassclash, Broken Music, Tsunami, Code Of Arms). MC Justizz zorgt voor het sfeerbeheer.

Ook aan de slag in de Experiment Room: Omni Mill, Missing Link en MC Dawn.


^^ BASS CIRCUS ROOM ^^

Feint (UK)
Uit Manchester, UK. Een van de grootste, meest getalenteerde en meest geliefde liquid drum and bass namen. De nog jonge artiest is met meer dan 30000 fans op Facebook en over de 70000 fans op YouTube een vaste waarde in de drum and bass wereld. Na verschillende internationale evenementen komt hij op 16 november naar Belgie om in Petrol de Bass Circus room te versterken!

Stan SB (UK, live)
Next level popshizzle: hyper- en melodische dance/dnb/dubstep/breaks. Drie jongen gasten; electronica, drum & gitaar.

Memro (UK)
Had amper een baard in de keel toen een van zijn nummers al op BBC werd gedraaid. Intussen een paar jaar ouder en helemaal loos into liquid dnb.

Dimension (UK)
DnB producer/DJ uit Londen en medebaas van Regal Records. Zijn eigen tracks kregen support van Andy C, Annie Mac, Zane Lowe, Friction, Danny Byrd, Culture Shock, Cyantific, Wilkinson etc.

Hookerz & MC Nice
Hookerz is een van de meest gereputeerde underground drum'n'bass DJ's uit het Gentse nachtleven en de drijvende kracht achter de STEAM feestjes in de Gentse club Decadance. MC Nice is resident MC bij bij Rotation (dubstep) en Steam (drum'n'bass) en trad al op met DJ's als Pendulum en Bad Company. Tegenwoordig samen sterk als duo.

Ook in de Bass Circus Room: Pandub (live) en All4Sound!


De voorverkoop start op 30 augustus.