Agenda

za 15/09 F/S/A/R/ invites John Talabot

 • Deuren 23u
 • VVK €9
 • KASSA €14

Tickets Fnac Petrol

F/S/A/R/ invites John Talabot
F L Y I N G
S A U C E R S
A R E
R E A L

Pop Up Club
A Kosmik Excursion On The Version


THEY ARE OUT THERE
VERY SOON VERY NEAR
JOIN US
TWO ROOMS, ONE LUV

ROOM ONE
la terrazza (starring)

JULES X
Jules X is een veteraan in de vaderlandse dance scene. Residerend in BXXL maar deejayend all-ova-tha-place van Fuse tot Culture Club, van Mirano tot wijlen Capital. De gevierde radiojockey van FMBrussel en StuBru opent plechtig de kadans van FSAR SEASON 3. All Aboard! All Aboard!

SHERIDAN
Onze immer sympathieke diskofrisko uit Hent Verwent grossiert in disko, balearic, tropicalia en veel varia. With Disko Daft Lolita! And After That A Cheetah!

ROOM TWO
club petrol (starring)

WE ARE VARIOUS & KRAMER
We Are Various. Notabel en variabel. Oudgedienden alla Nikolai en Co, bijna belegen maar nog altijd straffer dan de gemiddelde Gouda. Met in hun zog: KRAMER. Het nieuwbakken electronicatalent aka Jeroen Perceval kwam eerder dit jaar op de proppen met zijn debuutsingle 'Wij Waren' ... en er volgt nog meer... veel meer!

MONDKOPF (FR, LIVE)
Mondkopf is een gevierde remix artiest uit het Franse Toulouse. Zijn producties bulken van crunchy beats en hypnotiserende synths. Cutting edge it issss! Mondkopf wordt door kleppers ala Modeselektor en Apparat getipt als the next big thing... Komen checken die handel en wandel!

JOHN TALABOT (ES)
2012 is het jaar van John Talabot. Barcelona's Most Wanted maakte wereldwijd naam en faam met remixen voor oa The XX, Shit Robot, Joakim. Eerder dit jaar verscheen zijn eerste langspeler fIN op Permanent Vacation. Een broeierig prachtdebuut! Mindblowing Quality Clubbing!

CHUBBEE BEE & LOUIS KATORZ
Notoir nachtraaf uit 2000 Handjeswerpen en Padre De Familia lenig en nog gezwinder de nacht in. Auwchhh.

Meer info

tags

  vr 21/09 Mayhem presents Deg

  • Deuren 22u
  • KASSA €6

  Mayhem presents Deg
  Voor de tweede maal zal Mayhem neerstrijken in Petrol voor een nacht vol acid, house en techno!

  Mayhem presents:
  Deg (Fuse)
  Syncope (Retro Acid)
  Goldfox (Rave Our Souls)
  Spliff Theory (Acid Warz, Nature One)
  Vincent (Mayhem)
  Enzo (Mayhem)
  Meer info

  za 22/09 45s: Banda Black Rio, Dub Pistols Soun ...

  • Deuren 22u
  • VVK €10
  • KASSA €14

  Tickets Petrol

  45s: Banda Black Rio, Dub Pistols Soundsystem, ...
  ** 45s Night **

  Banda Black Rio (Bra, live)
  concert begint om 23u!

  Banda Black Rio is een van de belangrijkste groepen in de muzikale geschiedenis van Brazilië. De groep schoot uit de startblokken (1977) met de prachtige debuutplaat Maria Fumaça en liet daar eerst het meesterwerk Gafieira Universal en daarna het SaciPererê album op volgen. In 1984 overleed frontman Oberdan Magalhães. Begin jaren '90 zorgden Europese "world DJ's" (Gilles Peterson! Norman Jay!) en samenwerkingen met Mos Def en Incognito ervoor dat de BBR sound ook hier gehoord kon worden. In 2000 maakte Banda Black Rio een comeback en in 2011 verscheen Super Nova Samba Funk: het zesde studio album van de groep.
  Banda Black Rio eert de muzikaliteit van zwart Brazilië met een unieke combinatie van jazz, funk, soul, samba en gafieira. Gafi wat? Gafi dat!

  Platendraaiers voor en na zijn Ungawa en The Wild.

  ** Turntable Dubbers Night **

  Dub Pistols Soundsystem (UK)
  Soundsystem van de Britse reggae-punk en ska grootmeesters.
  Ooit begonnen als soundsystem (met decks en DAT tapes!), dan uitgegroeid tot full live band en nu weer in soundsystem bezetting aan de slag (Barry Ashworth ft MC Sir Real). All things vibe going on, dancefloor cannon fodder!

  Civalizee
  Bekendste en beste soundsystem van 't Stad en daarbuiten. Toch?!  Turntable Dubbers
  Hosts van hun eigen avond, en terecht! Alles wat de urban beats te bieden hebben gaat in de blender: reggae, mash-ups, tropicalia, moombahton, hiphop, r'n'b, dubstep, drum'n'bass. Fire in the hole!

  Join Petrol Reggaevibes op Facebook
  Meer info

  do 27/09 Oil Nation - Studay Afterparty

  • Deuren 22u
  • VVK geen vvk
  • KASSA €8

  Oil Nation - Studay Afterparty
  OIL NATION:
  THE OFFICIAL STUDAY AFTERPARTY


  Het academiejaar wordt ingedraaid door the killing lady DJ Raving George, Stubru Superstar Sam De Bruyn, drum'n'bassheads Athys & Duster, de house-energie van Supreems, de timeless-oldschool Rave Our Souls van Goldfox én mister St Michel.

  Voor de 9e maal verwelkomt Antwerpen Studentenstad alle studenten met het grootste studentenfeest van het jaar! Vorig jaar zetten 24000 studenten het academiejaar feestelijk in op het openlucht welkomstevent StuDay, zoals steeds in het teken van muziek, info, cultuur, sport, lounge en wellness.
  Ook dit jaar host Petrol weer een stage op Studay: overdag spelen daar Mad-D, Twelve, Sheridan, Tito & Echo Virus en Turntable Dubbers.
  's Avonds is er vanaf 22u OIL NATION: THE OFFICIAL STUDAY AFTERPARTY in Petrol.

  Meer info
  • < vorige
  • 1
  • volgende >